Eleccions municipals 2023

Illa crida els «progressistes i moderats» a optar pel «vot útil» al PSC

  • PREDICCIONS | ¿Qui guanyarà les eleccions a l’Hospitalet de Llobregat?

  • DIRECTE | Últimes notícies sobre les eleccions municipals 2023

Illa crida els «progressistes i moderats» a optar pel «vot útil» al PSC

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder dels socialistes a Catalunya, Salvador Illa, ha cridat aquest divendres «totes les persones progressistes i moderades» a optar pel «vot útil» al PSC: «Els que vulguin que Catalunya avanci, que donin suport a les candidatures socialistes.»

Illa ha visitat aquest divendres al matí l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), juntament amb l’alcaldessa del municipi i candidata a la reelecció, la socialista Núria Marín.

El líder del PSC ha remarcat que Marín és una «mostra molt especial i significant» de la «feina ben feta» que fan els alcaldes socialistes a Catalunya, alhora que ha elogiat el projecte educatiu de l’escola, que, amb més del 90% d’alumnes d’origen estranger, ha sigut reconegut per obtenir resultats educatius comparables als d’un centre privat d’elit.

«Recorreré aquests dies tot Catalunya per demanar que Catalunya es posi en marxa. Vam fer un primer pas en les últimes autonòmiques, que vam guanyar, i ara hem de fer un segon pas posant en marxa tots els municipis», ha remarcat.

Notícies relacionades

Sobre les paraules del líder d’ERC, Oriol Junqueras, que va qualificar el PSC de «el partit de la Renfe», Illa ha respost: «El PSC és el partit del treball i les solucions. N’hi ha d’altres que es queixen tot el dia».

Tot i que ha admès que «Rodalies ha de millorar», Illa ha remarcat que «s’estan invertint diners com no s’havia fet en els últims anys» i ha demanat passar de la «cultura de la confrontació» a la de la «col·laboració».