Contra la decisió del PSOE

Feministes de la Comissió 8-M es concentraran davant Justícia dimecres per la reforma del ‘sí és sí’

És l’entitat que organitza anualment la manifestació del 8-M i que dona suport al Ministeri d’Igualtat de Montero

Feministes de la Comissió 8-M es concentraran davant Justícia dimecres per la reforma del ‘sí és sí’

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Feminismes Madrid, l’entitat que organitza anualment la manifestació del 8-M, han convocat una concentració aquest dimecres a les 19.00 hores davant el Ministeri de Justícia per mostrar el seu rebuig de la reforma de la llei del ‘només sí és sí’ impulsada pel PSOE.

Aquesta organització ha cridat a unir-se a aquesta mobilització a través de les seves xarxes socials i sota el lema ‘Lliures i amb drets. El consentiment no es negocia’. Amb aquesta iniciativa, segons assenyala la mateixa entitat, busquen «reivindicar» els drets de les dones que, al seu judici, «pretenen coartar una vegada més».

Notícies relacionades

Feminismes Madrid és una organització afí a Podem. De fet, algunes de les cares més visibles del partit han acompanyat l’entitat en alguns dels seus actes. La ministra d’Igualtat, Irene Montero, va acudir a la seva convocatòria a Vallecas (Madrid) pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre passat, mentre el PSOE acudia a la marxa més nombrosa pel centre de la ciutat organitzada pel Moviment Feminista de Madrid, que demanava la dimissió de Montero.

A més, Podem ha donat suport sempre amb la seva presència a la marxa que Feminismes Madrid organitza amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març.