Portaveu d’Unides Podem

Pablo Echenique hospitalitzat per una pneumònia des de divendres

Fonts del seu entorn assenyalen que l’evolució és positiva i que el pronòstic és estable

Pablo Echenique hospitalitzat per una pneumònia des de divendres
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, està hospitalitzat des de divendres passat per una pneumònia. Segons expliquen fonts del seu entorn, el dirigent morat té un «pronòstic estable» i en les últimes hores «l’evolució ha sigut positiva». De moment, Echenique es mantindrà hospitalitzat per analitzar-ne l’evolució i comprovar que el tractament que se li està aplicant està funcionant.

Notícies relacionades

Aquest dissabte, fonts de l’entorn del que va ser secretari d’Organització de Podem i actual portaveu del grup parlamentari d’Unides Podem-En Comú Podem-Galícia En Comú han revelat que Echenique està ingressat a l’hospital des de divendres passat, tot i que no han volgut indicar en quin centre mèdic es troba. Segons indiquen, es deu a una «pneumònia amb pronòstic estable». En les últimes setmanes, el dirigent de Podem ja havia estat malalt, i va haver de suspendre algunes de les rodes de premsa previstes.

Segons apunten des del seu entorn, «en les últimes hores l’evolució ha sigut positiva, ja que li ha baixat la febre». Les mateixes fonts expliquen que l’equip facultatiu de l’hospital considera que cal continuar amb el tractament per confirmar la remissió i cura de la malaltia.