Igualtat

Ciutadans sol·licita al Congrés reprovar Rodríguez ‘Pam’ per «no estar preparada» per ser secretària d’Estat

«No està preparada per gestionar res», ha dit Inés Arrimadas

Ciutadans sol·licita al Congrés reprovar Rodríguez ‘Pam’ per «no estar preparada» per ser secretària d’Estat
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dimarts que els ‘taronges’ han registrat a la Cambra baixa una petició de reprovació de la secretària d’Estat d’Igualtat, Ángela Rodríguez ‘Pam’, per considerar que «no està preparada» per exercir el seu càrrec.

En roda de premsa des del Congrés, Arrimadas ha demanat a la resta de grups parlamentaris que recolzin la seva iniciativa, ja que que Rodríguez ‘Pam’ continuï sent secretària d’Estat d’Igualtat és un «desmèrit» i una «oda al sectarisme i la incompetència».

Notícies relacionades

Segons el parer de la portaveu parlamentària, «en l’únic que és experta és a odiar tots els que no pensen com ella i els homes», que considera «violadors». «No està preparada per gestionar res», ha remarcat, abans d’al·ludir que els problemes de les dones espanyoles són altres, com la conciliació.

La petició de reprovació arriba després de les crítiques que Arrimadas ha fet a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i a l’equip del seu Ministeri, a les quals va definir com a «seguici de sobrepagades» centrades en «xorrades», després que la reforma de la llei del ‘només sí és sí’ iniciés el seu tràmit parlamentari dijous.