Candidat a l’alcaldia

Sirera es reivindica com l’únic «canvi» no independentista a Barcelona

El cap de llista del PP acusa Collboni de ser «corresponsable de la mala política» actual

Sirera es reivindica com l’únic «canvi» no independentista a Barcelona

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, s’ha reivindicat aquest diumenge com l’única opció de «canvi» no independentista en les pròximes eleccions municipals a la capital catalana, enfront d’un alcaldable del PSC, Jaume Collboni, que és «corresponsable de la mala política» actual. Així ho ha afirmat després de participar en els actes de celebració del Dia d’Andalusia organitzats pel Centre Cultural Federico García Lorca, al Parc de la Guineueta, amb el conseller de la Presidència de la Junta d’Andalusia, Antonio Sanz.

«Hi ha molta gent que creu que el canvi passa pel PSC, per Jaume Collboni. Demano als ciutadans de Barcelona que no es deixin enganyar. Collboni és corresponsable de la mala política que patim avui a la ciutat de Barcelona», ha advertit Sirera. Segons el candidat, «si volen canviar de govern, si volen un govern com el de Juanma Moreno a Andalusia», els ciutadans barcelonins han d’apostar per Sirera.

Notícies relacionades

El PP, ha assegurat Sirera, aspira a tenir prou força per «condicionar» el futur govern municipal: «Som l’única força de centre i de centredreta no independentista que pot entrar a l’Ajuntament de Barcelona». «Totes aquelles persones que vulguin un canvi de govern que no sigui independentista, que confiïn en el PP», ha plantejat. Quant a l’alcaldable de JxCat, Xavier Trias, ha advertit que «si pot, governarà de la mà d’ERC» i «intentarà fer un govern escorat cap a l’independentisme», per posar Catalunya al servei d’aquesta república catalana que volen construir.

Per la seva banda, Sanz ha destacat la «força dels andalusos a Catalunya»: «De tots els andalusos que són fora d’Andalusia, el 50% és a Catalunya. Per tant, el pes d’Andalusia a Catalunya és molt important», ha remarcat. Sanz ha explicat que el govern andalús, «com ja va anunciar el president Juanma Moreno», té previst «designar un delegat d’Andalusia a Catalunya», per encarregar-se de «mantenir el nexe d’unió» amb tots els col·lectius andalusos.