Negociació dels comptes catalans

Meritxell Batet diu que «Catalunya no pot perdre més el temps» i ha d’aprovar els pressupostos

  • La presidenta del Congrés dels Diputats insta el Govern català a buscar alternatives de suport per aprovar els comptes

20170621 jlr 4457

20170621 jlr 4457 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, va assegurar aquest diumenge que Catalunya «no pot perdre més el temps» i ha d’aprovar els pressupostos. En aquest sentit, Batet també ha destacat que «són massa els trens que ha perdut» Catalunya en matèria pressupostària.

Aquestes són algunes de les declaracions que la presidenta del Congrés dels Diputats ha pronunciat aquest diumenge en un acte celebrat a la localitat de Montmeló (Barcelona), en què ha instat el Govern català a buscar alternatives de suport per aprovar els comptes «si no està d’acord amb la proposta de prosperitat del PSC».

«Assumir responsabilitats»

Notícies relacionades

Durant el seu discurs, Batet ha recalcat que la ciutadania de Catalunya necessita tenir uns pressupostos aprovats i ha assenyalat que aquesta responsabilitat és del president de la Generalitat, Pere Aragonès: «El president de la Generalitat no està per donar lliçons o fer amenaces, està per assumir responsabilitats, compromisos i riscos», ha afirmat durant la seva compareixença.

Així mateix, Batet ha recriminat als membres del Govern que no tinguin clar «que el poder implica responsabilitats». També ha destacat que des del PSOE i el PSC dialoguen, negocien i pacten, i ha plantejat: «¿Com pot ser que això sigui criticat? ¿És millor no negociar i no arribar a acords? Jo no ho crec així», ha afegit en el marc del seu discurs d’aquest diumenge.