Cita a Barcelona

Càrregues dels Mossos en la protesta dels CDRs a Barcelona per la cimera Sánchez-Macron

Un miler de manifestants s’han enfrontat als agents mentre intentaven arribar des de Montjuïc fins a la plaça de Sant Jaume

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra alguns participants en la manifestació dels CDRs a Barcelona contra la cimera Espanya-França que encapçalen Pedro Sánchez i Emmanuel Macron. Un miler de persones que s’havien concentrat a Montjuïc, on té lloc la reunió, s’han traslladat cap al consolat de França a Barcelona i després cap a la plaça de Sant Jaume. En el trajecte s’han viscut moments de tensió amb els policies que tractaven de custodiar edificis el consolat i El Corte Inglés de la plaça de Catalunya.

Notícies relacionades

L’ambient en la protesta s’ha anat escalfant després que el grup de manifestants ha abandonat les portes del consolat francès i alguns han intentat acostar-se al cordó policial desplegat a la confluència de la ronda de Sant Pere amb la plaça de Catalunya. Ha sigut llavors quan agents antiavalots de la policia autonòmica han començat a carregar contra els manifestants per impedir que entressin a la Via Laietana.

Malgrat els moments de tensió, minuts després els manifestants han fet marxa enrere i el cordó policial els ha redirigit cap al Portal de l’Àngel.