Els comptes catalans

La CUP presentarà esmena a la totalitat als Pressupostos d’Aragonès

Dolors Sabater assegura que «el PSC fa molt temps que és el soci prioritari d’ERC»

La CUP presentarà esmena a la totalitat als Pressupostos d’Aragonès
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Dolors Sabater, ha anunciat aquest dissabte que presentaran una esmena a la totalitat als Pressupostos de la Generalitat. Un projecte que, per cert, encara no ha vist la llum, és a dir, no ha sigut encara aprovat pel Consell Executiu.

Notícies relacionades

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Sabater ha remarcat que els cupaires no s’han «autodescartat» de la negociació dels comptes, sinó que «se’ls ha descartat per les polítiques que fa el Govern». La diputada ha dit que el que volien era que els comptes «realment signifiquessin un gir» que no estan veient. A part de l’esmena va assegurar que també presentaran diverses propostes «concretes» de com la CUP considera que haurien de ser els Pressupostos.

Al ser preguntada per si des de la CUP consideren que amb la negociació pressupostària ERC, PSC i comuns caminen cap a un tripartit, Sabater ha dit que creu que «no és l’escenari que busquen», però ha assegurat que «sigui al Govern o no, el PSC fa molt temps que és el soci prioritari d’ERC».