Xarxes socials

Macarena Olona sorprèn al treure la cara per Begoña Gómez

  • Tot va començar amb les polèmiques declaracions de la tertuliana Pilar Baselga, col·laboradora en campanyes d’Hazte Oír, sobre una notícia falsa sobre la dona de Pedro Sánchez

Macarena Olona sorprèn al treure la cara per Begoña Gómez
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exportaveu de Vox al Congrés dels Diputats i exdiputada per Granada, Macarena Olona, ha sorprès a tots al compartir un missatge des de les seves xarxes socials en defensa de Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, que s’ha convertit en focus mediàtic després que una col·laborada d’Hazte Oír difongués en televisió notícies falses sobre ella.

Tot va començar amb les polèmiques declaracions de la tertuliana Pilar Baselga, col·laboradora en campanyes d’Hazte Oír, al difondre una notícia falsa sobre Gómez en un programa de Distrito TV.

En el programa, presentat per Eurico Campano, la col·laboradora no va dubtar a anomenar «Begoño» la dona del president del Govern i va assegurar que la «van involucrar en una qüestió de narcotràfic al Marroc». «Els serveis secrets marroquins tenen proves que Begoña Gómez pot estar involucrada en temes de narcotràfic», va proclamar.

Després de les paraules de Baselga de Distrito TV, Begoña Gómez s’ha convertit en ‘trending topic’, ja que molts usuaris han criticat durament la tertuliana que va difondre la notícia falsa.

Notícies relacionades

Una reacció de suport a la qual s’ha afegit Macarena Olona amb un missatge més que sorprenent mostrant el seu suport a la dona de Pedro Sánchez.

«Tot el meu suport a Begoña Gomez. Hi ha línies vermelles que mai s’han de passar. És la diferència entre la crítica i la misèria moral», ha assenyalat l’exportaveu de Vox en el Congrés en un tuit que ja té més de 1.300 m’agrada.