Impostos

Feijóo carrega contra Montero: «No té la mínima sensibilitat amb les rendes mitjanes i baixes»

El líder del PP assegura que el paquet fiscal del Govern és «decebedor» i critica que l’any 2022 no es produirà cap rebaixa d’impostos malgrat el rècord en la recaptació

Feijóo carrega contra Montero: «No té la mínima sensibilitat amb les rendes mitjanes i baixes»
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban
Isabel Morillo

El PP creu que el paquet fiscal presentat pel Govern aquest dijousés «decebedor» i «no té la mínima sensibilitat amb les rendes baixes i mitjanes». Alberto Núñez Feijóo s’ha pronunciat així des del port de Vigo, a Galícia, i ha reconegut que el seu partit farà una valoració a fons quan hagi acabat d’estudiar totes les propostes explicades per María Jesús Montero. Però, d’entrada, el líder conservador ha afirmat que si la proposta és l’anunciada per la ministra d’Hisenda, «els espanyols no veuran rebaixats els impostos l’any 2022».

Notícies relacionades

«Durant molts mesos han dit que no es podien abaixar els impostos i aquesta setmana que estan disposats a fer-ho. Però el Govern ha decidit que l’any 2022 no ho farà malgrat que té un rècord de recaptació d’aproximadament 30.000 milions d’euros», ha afirmat. La segona consideració, ha dit Feijóo, és que les classes mitjanes «no tindran cap mena de rebaixa d’impostos».

Repetint que es tracta de «consideracions immediates» i que hi haurà un posicionament de més substància «per no improvisar», el líder de l’oposició ha reconegut que està decebut amb el paquet fiscal del Govern, «que no té la mínima sensibilitat amb les rendes baixes i mitjanes».