Comicis autonòmics

Oramas deixarà el Congrés per presentar-se a les pròximes eleccions canàries

«Vinc per quedar-me», assegura l’encara diputada nacional que va negar que hagi de ser candidata al Cabildo de Tenerife

Oramas deixarà el Congrés per presentar-se a les pròximes eleccions canàries
1
Es llegeix en minuts

La diputada nacional Ana Oramas ha confirmat aquest divendres que està molt «il·lusionada» amb la seva tornada a la política regional formant part de les llistes electorals de Coalició Canària (CC) al Parlament, probablement com a cap de llista per la circumscripció de Tenerife. «Vinc per quedar-me», ha destacat en una entrevista concedida a ‘Radio Club Tenerife’ i recollida per Europa Press en la qual deixa clar també que no torna a l’arxipèlag per tornar a marxar en les pròximes Generals i que tampoc ocuparà càrrecs executius ni serà candidata al Cabildo de Tenerife.

Oramas entén que venen «temps difícils» per a les Canàries i Espanya i creu que «ha arribat el moment» d’analitzar si pot «aportar més» a les illes des del Parlament o des del Congrés dels diputats, remarcant que «les dues coses són molt importants».

Notícies relacionades

En aquesta línia ha apuntat que ha donat el vistiplau a l’oferiment dels secretaris generals nacional i insular, Fernando Clavijo i Francisco Linares, respectivament, amb una «condició», que no deixarà la Cambra regional.

Ha indicat que té «molt a aportar a l’equip» que està conformant a CC en un moment en què la formació nacionalista té «l’oportunitat de tornar a governar» a les Canàries i a les «principals institucions», si bé creu que «l’important no és guanyar les eleccions» sinó «tenir els millors equips per governar i ajudar les Canàries».