Govern

Sánchez es reuneix aquest dilluns amb el president de les Canàries a Lanzarote

El president del Govern central és a l’illa canària disfrutant d’uns dies de descans a la residència de La Mareta

Sánchez es reuneix aquest dilluns amb el president de les Canàries a Lanzarote

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Juanma Romero
Juanma Romero

Ubicada/t a Madrid

ver +

El president del Govern central, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dilluns a les 12.30 hores amb el president de les Canàries, Ángel Víctor Torres, i la presidenta del Cabildo de Lanzarote, Dolores Corujo. Després d’aquesta reunió, que tindrà lloc a la seu del Cabildo de Lanzarote, el president del Govern, acompanyat pel president de les Canàries, compareixerà davant els mitjans de comunicació.

El president del Govern central va arribar dimecres passat a Lanzarote per passar uns dies de descans a la residència de La Mareta i, en principi, tenia previst reunir-se aquest mateix cap de setmana amb el president de les Canàries, si bé la trobada es va posposar finalment fins a aquest dilluns.

Pedro Sánchez va iniciar les vacances d’estiu un dia després d’haver despatxat amb el rei Felip VI al Palau de l’Almudaina, a Palma de Mallorca. Abans, dilluns, va presidir l’últim Consell de Ministres del curs polític, que, entre altres coses, va aprovar el pla d’estalvi energètic, just després d’aterrar del seu viatge oficial pels Balcans occidentals.

Notícies relacionades

També l’any passat el president del Govern central va escollir la residència oficial de La Mareta per passar part de les vacances d’estiu. Com passarà aquesta vegada, també va aprofitar l’estada a les Canàries per reunir-se informalment amb Ángel Víctor Torres i per participar en un acte sobre l’escriptor José Saramago.

La residència de La Mareta va ser regalada pel rei Hussein a Joan Carles I el 1989, que la va cedir al Patrimoni Nacional. És una casa-palau moderna dissenyada per l’artista de Lanzarote César Manrique.