Guerra a Ucraïna

La dona de Zelenski convida Begoña Gómez a un esdeveniment sobre Ucraïna

La dona de Pedro Sánchez intervindrà de maenra telemàtica en l’acte, que se celebra aquest dissabte, i en el qual participaran més cònjuges de caps d’Estat i Govern

La dona de Zelenski convida Begoña Gómez a un esdeveniment sobre Ucraïna

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Begoña Gómez, dona del cap del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha sigut convidada per Olona Zelenska, cònjuge del president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, a participar aquest dissabte, 23 de juliol, en la II cimera de primeres dames i cavallers sobre el futur d’Ucraïna.

‘Ucraïna i el món: El futur que (re)construim junts’ és el títol d’aquest esdeveniment que lidera la dona de Zelenski, se celebrarà a Ucraïna i tindrà un format híbrid, presencial i telemàtic. Begoña Gómez hi intervindrà de manera telemàtica des del Palau de la Moncloa després d’haver sigut convidada personalment per la dona del president ucraïnès, segons han informat Efe fonts del Govern.

En l’acte hi participaran els cònjuges de caps d’Estat i Govern de diversos països, a més de representants d’institucions i organismes internacionals i personalitats destacades de la cultura, l’esport, líders de la societat civil i organitzacions humanitàries.

Entre els objectius d’aquesta reunió figuren debatre sobre el futur del món i d’Ucraïna, abordar diverses activitats dels participants en suport del poble ucraïnès i recaptar fons per finançar projectes de recuperació del país.

Notícies relacionades

No es tracta d’un esdeveniment polític, sinó que se centra en els projectes humanitaris i socials en què participen tots els països, personalitats i organitzacions internacionals convidats.

L’acte serà retransmès per mitjans de comunicació de tot el món, i a Espanya serà emès per RTVE, que l’oferirà a través de la seva pàgina web.