Canvis al PSOE

Així ha respost Pedro Sánchez a la dimissió d’Adriana Lastra

Lastra deixa el càrrec per canvis importants en la seva vida personal

Així ha respost Pedro Sánchez a la dimissió d’Adriana Lastra

PSOE / EVA ERCOLANESE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha anunciat la seva dimissió després d’ocupar el càrrec des del juny del 2017.

La diputada asturiana ha comunicat aquest dilluns que deixa la seva responsabilitat en el partit per «canvis importants» en la seva vida personal, després del seu embaràs, que li exigeixen «tranquil·litat i repòs» i que li suposen una dificultat per compaginar «amb la intensitat que exigeix la direcció del partit».

Reacció de Sánchez

Notícies relacionades

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha destacat a Twitter que Lastra és una «socialista exemplar» amb un «compromís i una entrega» que va fer possible el canvi al PSOE i a Espanya, i ha assegurat que continuaran treballant junts.

A més del president, també s’han pronunciat dirigents socialistes com Isabel Rodríguez (portaveu del Govern) o María Jesús Montero (ministra d’Hisenda); a més de la ministra d’Igualtat, Irene Montero, de Podem. Totes elles li han traslladat el seu carinyo, i han respectat la decisió de la fins ara vicesecretària del Partit Socialista.