Partit Popular

Feijóo: «El PP és l’única força constitucionalista que queda a Espanya»

El líder popular ha carregat contra el Govern «més dividit de la història»: «Les divisions es van intensificant i ja no ho oculten»

Feijóo: «El PP és l’única força constitucionalista que queda a Espanya»

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha advertit aquest divendres a Saragossa sobre el «gran problema» que suposa que el Govern dePedro Sánchez «no estigui obsessionat a buscar solucions, sinó culpables» dels seus problemes, i tot i que aquests culpables els té «a casa», ell continua donant-li la culpa «a qui no la té».

Així s’ha lamentat en una intervenció davant militants i simpatitzants del PP a Saragossa, ciutat que ha visitat aquest divendres acompanyat per l’alcalde, el president del PP d’Aragó, Jorge Azcón.

Després de fer un repàs per les dificultats econòmiques que travessa Espanya, amb una alta inflació –la més alta en 38 anys, ha dit–, la més elevada taxa d’atur d’Europa, uns preus de l’energia desbocats, i un increment de la recaptació (per l’IPC, que afavoreix que l’Estat cobri més per l’IVA) que no reverteix en les famílies més modestes, ha assegurat que tot això demostra que els espanyols «estan esperant» i «necessiten» el PP.

Un partit d’Estat que es deu a la ciutadania i que és «l’única alternativa» al canvi de Govern, ja que no hi ha cap altra formació, segons el seu líder, amb la mateixa experiència de gestió, la mateixa capacitat de resposta i proposta i que hagi governat en crisis anteriors amb bons resultats.

Espanya, ha aprofundit, necessita aquest «conjunt d’homes i dones» del PP que com a únic objectiu tenen «encertar» i respondre només als interessos generals. Ha dit, a més que el PP és «l’única força constitucionalista que queda a Espanya». «Ningú ha defensat sempre la Constitució amb tant rigor», ha emfatitzat.

Davant les bondats del PP, Espanya s’enfronta al govern «més dividit de la història». «No hi ha un assumpte important en el qual no estigui dividit», ha lamentat Feijóo, que ha insistit que l’executiu, cada setmana, s’enfronta a les seves pròpies divisions, que «es van intensificant i ja no oculten». «Abans discutien de vegades, ara discuteixen gairebé sempre; només és qüestió d’unes setmanes que discuteixin sempre», ha vaticinat.

Notícies relacionades

Ho ha exemplificat amb la recent cimera que s’ha organitzat Sánchez» recentment a Madrid. Els seus socis, Podem, «es van manifestar abans, la van criticar durant i van prometre incomplir els seus acords després», ha lamentat. Per tant, ha assegurat que «l’oposició més deslleial al Govern s’asseu al Consell de Ministres».

Davant tot això, el PP el que ofereix és una alternativa real, «treball dur», «tornar a generar il·lusió a l’Aragó, i a Espanya», i solucions. «Estem preparats per decidir i governar», perquè davant els polítics que volen arribar al Govern per servir, hi ha els que ho fan «per servir-se», ha conclòs.