Remodelació del partit

Arrimadas suma Francisco Igea a l’Executiva de Ciutadans

La presidenta també proposarà que l’exvicepresident de Castella i Lleó sigui membre del Comitè Autonòmic del partit

Igea agraeix la seva «enorme generositat» i ha indicat que «no és moment de rancors», sinó de «pensar en Espanya»

Arrimadas suma Francisco Igea a l’Executiva de Ciutadans

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

L’exvicepresident de la Junta de Castella i Lleó Francisco Igea s’ha afegit aquest dijous al Comitè Executiu de Ciutadans a invitació de la presidenta, Inés Arrimadas, i en el marc del procés de refundació de la formació.

En roda de premsa, Arrimadas ha lloat la figura d’Igea, candidat de Ciutadans en les eleccions de Castella i Lleó del febrer –aconseguint representació– i el seu rival en les primàries del 2020 –«esportives», segons les seves paraules–, i ha defensat que la seva incorporació a l’Executiva «mostra un clar compromís» per «defensar els mateixos valors» en la remodelació.

«No podem negar que compartim els mateixos valors, idees i un projecte per a Espanya», ha incidit la presidenta ‘taronja’, recalcant que és «el moment d’estar units».

Segons Arrimadas, per al procés de refundació el partit compta «amb tots els seus actius» i ha recalcat el concepte d’«unitat» entorn del procés. Així mateix, ha assegurat que Igea, que ja va formar part de l’Executiva d’Albert Rivera, és «coneixedor» dels aspectes que envolten la remodelació.

La presidenta també proposarà al Comitè Executiu que Igea, que en paraules de la mateixa Arrimadas exerceix des de l’oposició «la veu de la sensatesa, la llibertat i de la bona gestió d’un govern que funcionava bé», sigui membre del Comitè Autonòmic de Ciutadans a Castella i Lleó.

«Cal mirar al futur amb valentia, compromís, aprenent dels errors i centrats en el futur», ha resumit Arrimadas, incidint que el procés «va de debò».

Igea, per la seva banda, ha agraït a Arrimadas la seva «enorme generositat» i ha indicat que «no és moment de rancors», sinó de «pensar en Espanya».

Notícies relacionades

L’ex vicepresident castellanolleonès ha posat èmfasi en el fet que creu en la refundació i que s’està fent una feina «molt seriosa», mentre ha defensat que és «molt important» que els que pertanyen al partit donin «senyals inequívocs» de «per què és necessària la supervivència del partit».

De forma paral·lela, Igea, que ha ressaltat l’«enorme suport» d’Arrimadas a la seva gestió en la Junta de Castella i Lleó, ha sostingut que la campanya electoral per a les eleccions del febrer va ser «un bon exemple de què és el que és necessari per a aquest partit: la unitat i saber els que som, què volem i què diem als espanyols».