Cimera de l’OTAN a Madrid

Sánchez intervé en la cimera de l’OTAN amb la bandera d’Espanya al revés

L’episodi recorda el que es va viure durant la visita del president a Rabat en un sopar amb Mohamed VI quan la bandera d’Espanya també va es poder veure amb l’escut de cap per avall

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha intervingut aquest dimecres davant els líders de l’OTAN amb la bandera d’Espanya col·locada de cap per avall. Ha sigut durant l’obertura de la cimera que se celebra aquesta setmana a Madrid, a la sala que acull les reunions del Consell Atlàntic.

Després de la tradicional foto de família, els presidents i primers ministres de l’Aliança s’han dirigit a la sala plenària on se celebren les sessions de treball en les quals es definiran les línies d’acció de l’OTAN per als pròxims anys.

Notícies relacionades

La sessió l’ha inaugurat el líder de l’Aliança, Jens Stoltenberg, que ha donat pas a Sánchez perquè adrecés les seves primeres paraules als líders aliats. Ha sigut llavors quan s’ha pogut veure al revés la bandera que era a la taula davant del president.

L’episodi recorda el que es va viure durant la visita de Sánchez a Rabat en un sopar amb el rei del Marroc, Mohamed VI, quan la bandera d’Espanya també estava amb l’escut al revés. Aquest fet es va atribuir després a un error de protocol involuntari.