Sánchez i Biden aborden per telèfon l’agenda de la cimera de l’OTAN a Madrid

Sánchez i Biden aborden per telèfon l’agenda de la cimera de l’OTAN a Madrid

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap del Govern, Pedro Sánchez, i el president dels Estats Units, Joe Biden, han mantingut aquest dimarts una conversa telefònica en la qual han analitzat l’agenda de la cimera de l’OTAN que se celebrarà a Madrid el 29 i 30 de juny. La trucada s’ha produït a iniciativa del president Biden, en vigílies de l’inici de la seva gira per Europa per assistir a la Cimera del G-7 i a la Cimera de l’OTAN.

Notícies relacionades

Sánchez ha informat a les xarxes socials d’aquesta conversa entre els dos líders a una setmana de l’inici d’aquesta cita de Madrid en la qual els socis de l’Aliança aprovaran un nou concepte estratègic i tractaran, entre altres assumptes, la situació de la guerra a Ucraïna i les peticions d’adhesió a l’OTAN de Suècia i Finlàndia.

Biden ha volgut traslladar al president Sánchez el seu agraïment per l’esforç que ha realitzat Espanya per organitzar aquesta cimera en un moment històric, marcat per l’agressió russa a Ucraïna, així com l’actitud constructiva que està desplegant perquè en la cita de Madrid s’aconsegueixin resultats concrets en defensa dels valors que representen les nostres societats democràtiques.