Durant el seu míting amb Moreno a Màlaga

Feijóo encén les xarxes amb una frase a l’estil Rajoy

  • El líder del PP insereix una enrevessada asseveració sobre la veritat i la mentida que als tuitaires els ha recordat molt l’expresident del Govern

Feijóo encén les xarxes amb una frase a l’estil Rajoy

EUROPA PRESS / ÁLEX ZEA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alberto Núñez Feijóo no és només que sigui gallec. És que exerceix de gallec. I exerceix, a estones, d’alumne avantatjat de Mariano Rajoy. Almenys, així ho sembla en alguns dels seus discursos i així ho van captar aquest dissabte les xarxes socials.

El líder del PP va tancar aquest 11 de juny la seva jornada mitinguera per la campanya electoral d’Andalusia amb un acte a Màlaga, en què va acompanyar el president de la Junta i candidat a la reelecció, Juanma Moreno. Feijóo va fer una crida als que dubten si votar Vox: «Si volen governar amb el PP, vota l’original, vota el PP», els va dir als 3.500 simpatitzants que assistien al míting. Aquest va ser el missatge oficial, el titular, diguem, però potser aquest acte passarà també a l’hemeroteca per la seva manera de posar èmfasi que un Govern ha de dir la veritat.

Vet aquí la (enrevessada) frase en qüestió de tot just 30 segons que va enlluernar Twitter (i no és per menys).

Notícies relacionades

«Les coses que duren molt temps són les coses que mereixen la veritat. La veritat i la mentida és allò a què val la pena dedicar una vida. ¿Per què? Perquè la veritat venci la mentida i no la mentida venci la veritat. Això crec, estimats amics, que forma part del nostre compromís amb els interessos generals».

La frase de seguida es va fer viral en les xarxes socials. I la decisió era unànime: s’assemblava molt, però molt, a l’estil de Rajoy. A aquelles sentències mítiques, i tan marianistes: «Com pitjor, millor per tothom, i com pitjor per tothom millor. Millor per mi, el seu benefici polític», «és el veí el que elegeix l’alcalde i és l’alcalde qui vol que siguin els veïns l’alcalde». Feijóo fa mèrits per succeir Rajoy... tot i que les xarxes de moment el puntuen pitjor que al seu ‘mestre’.