Confirmació de Bendodo

El PP no se’n va de la seu de Génova: «Els edificis no tenen culpa de res»

Bendodo assegura que els populars seguiran en aquest edifici del centre de Madrid i frenen l’operació immobiliària que va ordenar Casado

El PP no se’n va de la seu de Génova: «Els edificis no tenen culpa de res»
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El coordinador general del PP, Elías Bendodo, ha anunciat des de la sala de premsa del carrer de Génova que els conservadors no canviaran de seu. La mesura que l’anterior líder del partit, Pablo Casado, va improvisar després del fracàs de les eleccions catalanes de febrer del 2021 no s’executarà.

Casado va comunicar la seva decisió d’anar-se’n de la mítica seu al centre de Madrid sense consultar-la als barons i en un intent que la mudança matés tots els fantasmes de la corrupció que persegueixen els populars. Ara, el nou líder del partit, Alberto Núñez Feijóo, ha decidit posar fi al contracte amb la consultora Colliers. «Els edificis no tenen culpa de res... La intenció és seguir aquí», ha assegurat Bendodo davant l’interès dels periodistes.

Notícies relacionades

A principis del mes d’abril, acabat de triar president del PP, Feijóo va respondre així a la premsa sobre la venda de la seu: «No tinc cap opinió sobre aquest assumpte. En cas que es faci aquesta operació, serà per necessitats de finançament o de tresoreria, no per una altra qüestió».

Seu registrada, reunions amb Villarejo

Per a Casado, la iniciativa de deixar l’immoble de Génova,13 havia de permetre a la formació iniciar un nou camí sense el pes de les imatges lligades a aquest edifici: des del registre que va ordenar el jutge, el 2013, per buscar-hi documentació sobre el finançament irregular fins a les reunions que va mantenir l’exsecretària María Dolores de Cospedal al seu despatx amb l’expolicia José Manuel Villarejo, el 2009, per entorpir la investigació sobre la Gürtel, el cas de corrupció.