País Valencià

Puig descarta un avanç electoral mentre planeja remodelar el Consell

El president remarca que l’elecció del nou síndic en substitució de Mata es produirà abans del pròxim ple de les Corts

Puig descarta un avanç electoral mentre planeja remodelar el Consell
1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat per complet un possible avanç electoral al País Valencià durant la seva visita a les obres que s’estan fent a Almenara per frenar la regressió marina. De forma taxativa el cap del Consell ha remarcat que aquesta possibilitat no és a sobre de la taula, com ja s’ha plantejat en altres comunitats, com a Andalusia.

En el que sí que està treballant és en una remodelació del Consell, després de la decisió de Manuel Mata de deixar la representació del PSPV a les Corts. En aquest sentit, el president ha confirmat que el nou síndic o síndica dels socialistes serà nomenada abans del pròxim ple de les Corts, que se celebrarà dimecres de la setmana que ve.

Notícies relacionades

Així mateix, Puig ha assegurat que, en aquests moments, s’està avaluant donar un nou impuls al Govern valencià per aconseguir el màxim de fons europeus i continuar treballant en polítiques de reactivació, sabent que la feina actual del Consell és «extraordinàriament satisfactòria».

Puig ha assenyalat que som en un temps en què han passat coses molt importants, com la presentació del projecte de gigafactoria de bateries de Volkswagen a Sagunt, i «som per tant en un nou impuls per aconseguir el màxim de fons europeus i continuar treballant en les polítiques postpandèmiques».