País Valencià

Manolo Mata deixa també el càrrec de número 2 de Ximo Puig en el PSPV-PSOE

El parlamentari valencià ha dirigit aquest divendres un escrit al president de les Corts en el qual formalitza la seva dimissió

Manolo Mata deixa també el càrrec de número 2 de Ximo Puig en el PSPV-PSOE
1
Es llegeix en minuts

El ja ex síndic del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha presentat aquest divendres el document amb el qual formalitza la seva renúncia a l’acta de diputat autonòmic i en conseqüència deixa de ser portaveu parlamentari dels socialistes. Mata dirigeix l’escrit, que ha entrat en el registre uns minuts abans de les 11 del matí, al president de les Corts, Enric Morera. Mata ja havia anunciat dissabte passat, quan es va conèixer la seva dimissió, que renunciaria aquest divendres. Dimecres va participar en la seva última sessió plenària tot i que va evitar intervenir en l’hemicicle.

Notícies relacionades

Mata comunica la seva renúncia als efectes que siguin oportuns i agraeix el tracte rebut en aquests anys. Des d’aquest moment s’obre el temps del relleu del també dirigent socialista que, no obstant, seguirà en el càrrec de vicesecretari general dels socialistes valencians.

Per al recanvi sonen diferents noms, entre ells el de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que és diputada per Alacant tot i que això comportaria ineludiblement un recanvi en el Consell que podria ampliar-se a algun altre canvi, tot i que és una potestat exclusiva del president de la Generalitat. L’altra opció és la diputada Carmen Martínez, que és també alcaldessa de Quart de Poblet, o també la del portaveu d’Hisenda i secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz.

Temes:

València