Instagram

Irene Montero publica la primera foto jugant amb els seus tres fills

Tant Montero com Iglesias havien preferit fins ara mantenir la intimitat de la seva prole

Irene Montero publica la primera foto jugant amb els seus tres fills

David Castro

1
Es llegeix en minuts

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha publicat en el seu compte d’Instagram la primera foto en què apareix amb els seus tres fills: els bessons Manuel i Leo, de 3 anys, i Aitana, de 2. Tots tres apareixen d’esquena en una imatge informal en què la parella de Pablo Iglesias tan sols escriu «diumenge» amb un cor lila.

Tant Montero com Iglesias havien preferit fins ara mantenir la intimitat de la seva prole fins al punt de portar als tribunals un periodista a qui van acusar d’assetjar els petits. En el judici van relatar que van témer per la seguretat dels nens perquè no sabien fins on arribaria el periodista processat, i els va obligar a canviar-los d’escola.

El processat va explicar que només mirava de confirmar si la denominada «mare de dia» que cuidava diversos nens en una urbanització de Galapagar exercia de manera legal, i si a aquest lloc hi acudien els fills de Montero i Iglesias, perquè seria rellevant mediàticament al ser polítics.

Notícies relacionades

I és que un jutge de Madrid ha obert diligències prèvies per un presumpte delicte d’administració deslleial contra la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i una assessora del seu equip per determinar si aquesta treballadora feia funcions com a cuidadora de la seva filla menor pagada amb fons públics.

En la interlocutòria, el titular del Jutjat d’Instrucció número 46 va obrir investigació sobre aquests fets, denunciats per l’exadvocada de Podem Mónica Carmona, i va citar a declarar el 14 de juliol de 2021 en qualitat d’investigada l’exdiputada Teresa Arévalo, assessora de la titular d’Igualtat.