Incident a Barcelona

Els Mossos denuncien Pere Pujol Ferrusola per conducció temerària i fugida

  • ESPECIAL MULTIMÈDIA | La trama Pujol, un clan familiar sota investigació

Els Mossos denuncien Pere Pujol Ferrusola per conducció temerària i fugida
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van denunciar aquest dissabte passat un conductor que es va negar a aturar-se al ser interpel·lat per una patrulla per circular imprudentment per Barcelona. El titular del vehicle, que en lloc d’obeir va fugir de manera temerària, és Pere Pujol i Ferrusola, un dels fills de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, segons confirmen a EL PERIÓDICO fonts coneixedores.

Els fets van succeir a la Rambla de Barcelona quan una patrulla dels Mossos va cridar l’atenció a un vehicle que circulava de manera negligent. Però el conductor, en lloc d’aturar-se, va fugir.

Notícies relacionades

Fent cas omís de les ordres dels agents, l’home va fugir de manera temerària, circulant per alguns carrers en sentit contrari, saltant-se els semàfors i a gran velocitat. Els policies van perdre el seu rastre quan el cotxe va agafar la Ronda.

El propietari del cotxe, al comprovar les dades de la matrícula, ha resultat ser Pere Pujol i Ferrusola. Els Mossos, a més d’imposar-li diverses sancions de trànsit, també l’han denunciat per un delicte de desobediència a agents de l’autoritat.