Guerra total al PP

Ayuso nega la corrupció i desafia Casado que demostri les acusacions

1
Es llegeix en minuts

Isabel Díaz Ayuso ha negat qualsevol «tràfic d’influències» i ombra de corrupció en la seva gestió de la Comunitat de Madrid i ha desafiat Pablo Casado que demostri amb proves que això ha sigut així. Amb to greu, la dirigent regional ha lamentat el xoc «cruel» amb la direcció del seu partit i ha reclamat públicament que Casado depuri responsabilitats. «Ara que ja se sap públicament [el presumpte espionatge a ella i la seva família], i que ells l’admeten, demano que es depurin responsabilitats tant al partit nacional com al partit regional», ha declarat. Totes les mirades es dirigeixen al número dos del partit, Teodoro García Egea.

Notícies relacionades

Ayuso ha comparegut davant de la premsa després que ‘El Mundo’ i ‘El Confidencial’ publiquessin informacions sobre un presumpte espionatge ordenat per Génova per trobar informació sobre un contracte de mascaretes d’1,5 milions d’euros amb el Govern de la Comunitat de Madrid. Segons la direcció de Casado, a l’octubre van arribar a la cúpula «rumors» sobre que el germà de la presidenta, Tomás Díaz Ayuso, hauria cobrat una comissió il·legal de «200.000 euros». El secretari general, Teodoro García Egea, va convocar la dirigent madrilenya per demanar-li explicacions, una cosa que, sempre segons Génova, ella no va fer.

El presumpte espionatge s’hauria intentat fer, segons la informació de ‘El Mundo’, a través de l’empresa pública de vivenda de l’ajuntament. L’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, ha negat qualsevol contracte a detectius per buscar draps bruts sobre la presidenta.