Casado denunciarà davant la Junta Electoral els anuncis de Sánchez en campanya

  • El cap dels populars entén que el president «va trepitjar la línia vermella» en un acte amb pensionistes a Madrid. «És una vergonya», clama

  • Avança que el seu partit tornarà a reobrir l’estació d’esquí de Navacerrada. Si l’Executiu la tanca, augura, serà «una ruïna» per a l’hostaleria i l’esport

Casado denunciarà davant la Junta Electoral els anuncis de Sánchez en campanya

EFE / PABLO MARTÍN

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Partit Popular, Pablo Casado, va avançar aquest dissabte que denunciarà davant la Junta Electoral els anuncis entorn de qüestions de Govern que està llançant el president de l’Executiu, Pedro Sánchez, en plena campanya electoral de Castella i Lleó.

«Anirem a la Junta Electoral a denunciar que Pedro Sánchez en un míting estigui anunciant qüestions de Govern que estem pagant tots els espanyols amb els nostres impostos. Votin el PSOE, votin el PP o qui vulguin», va manifestar Casado aquest dissabte als mitjans a Segòvia després de la seva visita a Navacerrada i La Granja. El penjador que va trobar el cap dels conservadors va ser l’anunci de Sánchez, aquest dissabte a Zamora, durant el míting de campanya del seu partit, que en «pròximes dates» el Consell de Ministres declararà d’interès de defensa nacional el projecte de la caserna de Montelarreina, perquè es pugui posar en marxa al més aviat possible, amb els 20 milions d’euros que té consignats en els actuals Pressupostos Generals de l’Estat.

A més, Casado va fer referència a l’anunci que va fer dissabte passat el president de l’Executiu en relació amb l’actualització de les pensions. «Ja dijous passat va trepitjar la línia vermella anant a Alcalá de Henares [Madrid] a fer un acte sobre pensions dient-li als pensionistes ‘¿heu rebut la pagueta?’. És una vergonya», va censurar, informa Europa Press.

En aquest sentit, va reclamar a Sánchez que deixi de «polititzar» el pressupost dels espanyols després de qualificar d’«absolutament inacceptable» que es «jugui en campanya» amb els diners de tots. «Això és una vergonya, sobretot quan són anuncis tan catastròfics com és la llei de vivenda», va concloure.

«Que no es molestin a treure els telecadires»

Entre altres assumptes, Casado es va referir al vessant de Segòvia de l’estació d’esquí de Navacerrada, per a la qual el Govern va demanar la seva immediata paralització i va advertir que si Sánchez i la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, finalment la tanquen, «quan» el Partit Popular governi la reobriran.

«Demanem a Ribera i a Sánchez que ho reconsiderin, que no tanqui Navacerrada, que seria una ruïna per al sector de l’esport i de l’hostaleria allà. Si l’acaben tancant, quan arribem al Govern d’Espanya, que serà ben aviat, la reobrirem, així que no es molestin a treure els telecadires perquè volem que es continuï creant ocupació, oportunitats i turisme», va afirmar.

Al fil, va remarcar que aquesta estació és un «emblema» per a l’esport espanyol i representa «el millor de l’olimpisme», a més d’una activitat econòmica «molt important» per a la regió.

«Menys arengues feministes»

Notícies relacionades

En relació amb el sector ramader, el cap de l’oposició també va carregar contra el Govern central i, concretament, contra l’ala de Podem i la ministra d’Igualtat, Irene Montero, per parlar del «cos de les dones» en relació amb les declaracions de la ministra sobre la cançó de l’artista Rigoberta Bandini que lluita per portar a Eurovisió, ‘Ay, mamá’, i un «lema feminista».

Sobre això, Casado va instar «els ministres de Podem» a ocupar-se també de les dones del sector primari: «Li diria als ministres de Podem, que avui han fet unes declaracions una mica passades de rosca [...] que s’ocupessin també de les dones ramaderes, agricultores. Menys arengues feministes d’un Govern que clarament no ha respectat les xifres econòmiques», va retreure.