VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut a Madrid després d’entrar escalant a la casa de la seva exparella i amenaçar-la amb ganivet

L’home també estaria implicat en un robatori amb força en un centre de salut i un altre en una ganiveteria

Detingut a Madrid després d’entrar escalant a la casa de la seva exparella i amenaçar-la amb ganivet
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut un individu per maltractament després d’irrompre a la casa de la seva exparella escalant per la façana d’un edifici fins al tercer pis, ha informat aquest dimarts la Direcció Superior de la Policia de Madrid en un comunicat.

Els fets van passar ahir a la nit quan els agents van ser alertats pel CIMACC 091 a una vivenda del districte madrileny d’Usera. Immediatament, es van desplaçar al lloc, i van esbrinar que moments abans un home s’havia enfilat per la façana per accedir al domicili de la seva exparella i amenaçar-la amb un ganivet de grans dimensions, a més d’agredir-la físicament.

Notícies relacionades

Posteriorment, al trobar-lo nombrosos efectes de procedència desconeguda, els agents van poder esbrinar que aquesta persona també estaria implicada en un robatori amb força en un centre de salut. Va forçar diverses taquilles, apoderant-se de les claus d’un vehicle, que va ser localitzat pels agents a la porta del domicili de la víctima.

Així mateix i després de localitzar-li una gran quantitat de navalles i matxets, els policies van poder determinar-ne la presumpta participació en un altre robatori amb força en una ganiveteria. Finalment, va ser detingut com a presumpte responsable dels delictes de maltractaments, violació de domicili, furt d’ús de vehicle i robatori amb força.