Si no ho fa al Congrés

Casado demanarà a la fiscalia que investigui si el Govern va amagar la pandèmia de Covid

La vicepresidenta Yolanda Díaz va insistir aquest dijous en què ja va alertar de la situació el 15 de febrer, abans de l’esclat i el 8-M

Casado demanarà a la fiscalia que investigui si el Govern va amagar la pandèmia de Covid
1
Es llegeix en minuts

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest divendres que el Congrés ha d’obrir una comissió d’investigació per aclarir si el Govern «va amagar» la pandèmia malgrat «conèixer la importància dels contagis» per «no acabar amb les manifestacions previstes per al 8 de març». Dit això, ha avisat que si no es permet investigar en seu parlamentària, el seu partit demanarà que «la fiscalia obri d’ofici diligències contra els responsables públics que han pogut amagar informació».

Notícies relacionades

Així s’ha pronunciat Casado després de reunir-se a Làrnaca amb el president de la República de Xipre, Nicos Anastasiades, al palau presidencial. Aquest dijous també va mantenir una reunió bilateral amb el primer ministre de Grècia i líder de Nova Democràcia, Kyriakos Mitsotakis.

Aquest dijous, la vicepresidenta Yolanda Díaz, va assenyalar que el 15 de febrer de l’any passat va convocar el seu equip del Ministeri de Treball per pensar mesures davant el coronavirus, perquè ja es veia que la pandèmia «castigava fortament Itàlia» i que podia passar també a Espanya.