14 detinguts en l’operació de la Policia

Deu armes de foc, droga i un bordell: totes les claus de l’operació contra els ‘Boixos Nois’

Els arrestats utilitzaven un pis destinat a la prostitució coactiva de dones per finançar les seves activitats il·lícites

1
Es llegeix en minuts

L’operació de la Policia Nacional contra el grup Boixos Nois ha deixat un balanç de 14 persones detingudes –-set enviats a la presó-– i un total de 18 escorcolls en què s’han intervingut deu armes de foc, nombroses armes blanques, un quilo de cocaïna, més de 5.000 plantes de marihuana, haixix, diferents substàncies estupefaents i nombrós material de caràcter supremacista relatiu a aquest grup ultra radical.

A més, per finançar les seves activitats il·lícites utilitzaven un pis destinat a la prostitució coactiva de dones. Els rèdits econòmics resultants d’aquesta activitat il·lícita es convertien en la base de finançament de les seves activitats, principalment relacionades amb l’assistència a esdeveniments musicals i esportius per a la difusió d’odi, hostilitat i violència cap a altres col·lectius vulnerables o antagònics.

També s’ha intervingut nombrós material de caràcter supremacista, relatiu a aquest grup ultra radical «Boixos Nois» i a la banda motera «Hells Angels», a què pertanyia un dels seus capitostos.

Notícies relacionades

D’altra banda, es van bloquejar més de 20 comptes bancaris, es van embargar tres vivendes i 27 vehicles, i es van intervenir més de 300.000 euros en efectiu, provinents presumptament de les activitats il·lícites realitzades per l’organització.

Aquesta facció radical seria l’hereva de la coneguda com a Casuals, desarticulada fa uns anys amb la detenció i empresonament d’alguns dels seus membres acusats d’extorsió i segrest.