Pel 12 d’octubre

Pedro Sánchez: «Reivindiquem el que ens uneix, cosa que ens engrandeix com a societat»

  • Pablo Casado anima a celebrar la Festa Nacional encara «més aquest any davant la falsa llegenda negra contra la història d’Espanya»

Pedro Sánchez: «Reivindiquem el que ens uneix, cosa que ens engrandeix com a societat»

EFE / MIGUEL CALERO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha animat a reivindicar amb motiu del 12 d’octubre el que engrandeix Espanya com un país acollidor, mentre que el president del PP, Pablo Casado, ha proposat celebrar la Festa Nacional davant la «falsa llegenda contra la història d’Espanya».

«Aquest #12Octubre reivindiquem el que ens uneix, cosa que ens engrandeix com a societat, el que fa d’Espanya un país acollidor, obert, divers», ha escrit el cap de l’Executiu en el seu perfil de Twitter.

Notícies relacionades

Així mateix, el president proposa celebrar «el compromís, la solidaritat, la cooperació, el multilateralisme». «Celebrem el que som», ha conclòs Sánchez.

Per la seva banda, Pablo Casado ha animat igualment a Twitter a celebrar «amb orgull» la Festa Nacional i el Dia de la Hispanitat, encara «més aquest any davant la falsa llegenda negra contra la història d’Espanya, que ha sigut fonamental per a la humanitat».