Jordi Pujol, hospitalitzat per una arrítmia cardíaca

  • L’expresident de la Generalitat, de 91 anys, evoluciona favorablement i podria rebre l’alta aquest dissabte

Jordi Pujol, hospitalitzat per una arrítmia cardíaca

JOAN MATEU PARRA

1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal
Fidel Masreal

Periodista

Especialista en política i salut mental

ver +

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va ser ingressat aquest dijous a l’Hospital de Barcelona per una arrítmia cardíaca, segons han confirmat a aquest diari fonts del seu entorn, que asseguren que, per ara, el seu estat no és greu. No obstant, està hospitalitzat atesa la seva avançada edat, 91 anys.

Notícies relacionades

Amb el pas de les hores, Pujol ha recuperat el ritme cardíac correcte i es preveu que rebi l’alta aquest dissabte, segons informa l’ACN. L’expresident, que s’ha sotmès a una desfibril·lació, portava uns dies d’activitat intensa.

Pujol, que va ser un dels fundadors de l’extinta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i va presidir la Generalitat entre 1980 i el 2003, va haver d’estar confinat el gener passat, igual que la seva dona, Marta Ferrusola, al donar positiu per coronavirus. Ferrusola, a més, pateix una demència per la qual ha sigut exonerada en la causa judicial que investiga l’origen de la fortuna familiar i dels diners que el matrimoni i els seus set fills van ocultar durant dècades a l’estranger.

Temes:

Jordi Pujol