França

A Macron li llencen un ou al saló de gastronomia a Lió

  • «Si té alguna cosa a dir-me, que vingui», va respondre el president francès

1
Es llegeix en minuts

El president francès, Emmanuel Macron, va rebre l’impacte d’un ou durant el Saló Internacional de la Restauració i el Turisme de Lió per part d’un individu que va cridar «Visca la revolució».

L’ou, que no es va arribar a trencar, va tocar l’espatlla del president, que de seguida va ser protegit pels guardaespatlles i que demanava parlar amb l’agressor.

«Si té alguna cosa a dir-me, que vingui», va assenyalar Macron, que va assegurar que aniria a veure’l més tard. Les forces de l’ordre es van endur l’home, un jove de moment no identificat.

El cap de l’Estat havia tingut fins aquell moment una visita bastant plàcida al saló, on els restauradors del país li van agrair les ajudes durant els pitjors mesos de la pandèmia.

Macron va anunciar que estaran exemptes d’impostos les propines que es paguin amb targeta de crèdit, una de les reivindicacions dels treballadors del sector.

Agressió al juny

Notícies relacionades

Set mesos abans de les eleccions presidencials, està multiplicant el contacte amb el públic. En un d’ells, el passat 8 de juny, va patir una agressió.

Aquell cop es trobava a la localitat de Tain-l’Hermitage i va rebre la bufetada d’un individu, que va ser ràpidament condemnat a 4 mesos de presó.