Successos

Un jove ferit lleu per arma blanca durant un ‘botellon’ a Tarragona

  • L’incident es va produir durant una baralla entre dos grups d’amics

A1-118253378.JPG

A1-118253378.JPG / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 21 anys va resultar ferit lleu per arma blanca durant una baralla entre dos grups d’amics mentre participaven en un ‘botellon’ a l’aparcament del cementiri de Tarragona la matinada de dissabte passat.

Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i han confirmat a Efe fonts policials, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada de dissabte passat, que un jove havia resultat ferit per arma blanca.

Notícies relacionades

Un centenar de persones s’havia concentrat en aquest aparcament en un ‘botellon’ i, per causes que s’estan investigant, es va produir una baralla entre dos grups d’amics, en la qual aquest jove de 21 anys i de nacionalitat colombiana va resultar ferit.

El jove, que va relatar a la policia catalana que va notar com havia rebut una ‘punxada’ en un lateral del cos en plena baralla, va ser traslladat poc després a l’hospital de Santa Tecla per un ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), amb pronòstic lleu. Fins al moment, el jove agredit no ha presentat cap denúncia davant els Mossos, per la qual cosa no s’han practicat detencions.

Temes:

Tarragona