Primeres declaracions

Iván Redondo assegura que no tornarà a la política «en aquest moment», tot i que és «al servei del president»

  • L’excap de gabinet de Sánchez insisteix, en contra del que asseguren altres fonts que continuen al Govern, que la seva sortida va ser a petició pròpia

Iván Redondo assegura que no tornarà a la política «en aquest moment», tot i que és «al servei del president»

DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

L’exdirector del gabinet de Pedro Sánchez, Iván Redondo, ha assegurat aquest dissabte que la seva intenció no és tornar a la política «en aquest moment», tot i que ha matisat que és «al servei del president», amb qui «sempre» està en contacte, i el seu país.

«Sempre hem tingut una relació especial que mantenim i cuidem», ha afirmat Redondo a la localitat guipuscoana d’Ordizia, moments abans de ser nomenat Cofrare d’Honor del Formatge Idiazabal. Així mateix, ha explicat que amb Sánchez ha viscut «moments interessants, amb certes acceleracions històriques», per la qual cosa «on hi ha hagut una relació especial, continua sent-hi i hi serà sempre», un contacte que, ha afegit, s’estén a «les ministres i els ministres».

No obstant, ha insistit, en contra del que asseguren fonts que continuen al Govern, que la seva sortida del Govern, «el millor lloc del món», com l’ha definit, va ser a petició pròpia. «Seré molt clar: vaig decidir parar i vaig parar, i el president ho va entendre», ha remarcat.

Notícies relacionades

Preguntat pel seu futur immediat, Redondo no ha volgut revelar si estarà lligat a l’àmbit polític i tampoc si finalment recollirà tot el que ha viscut durant la seva tasca a l’Executiu en un llibre. Jo li he donat molt a la política i la política m’ha donat molt», ha explicat, mentre ha afegit que, als 40 anys, encara li queden «unes quantes batalles i moltes etapes que es coneixeran durant les pròximes setmanes».

En relació amb el reconeixement com Cofrare d’Honor del Formatge Idiazabal, Redondo s’ha mostrat «molt content» pel nomenament i per ser «a casa, als orígens, en una tornada al més bàsic».