Creu que Génova intenta «retardar» el Congrés

Esperanza Aguirre donarà el seu suport a Ayuso per presidir el PP de Madrid

  • «La meva opinió és que Almeida no s’hi presentarà. I el que ell diu és que els de Génova l’estan empenyent», afirma

Esperanza Aguirre, sobre els sous dels polítics

Esperanza Aguirre, sobre els sous dels polítics

1
Es llegeix en minuts

L’expresidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha manifestat que donarà el seu suport a la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, perquè lideri el partit en l’autonomia i critica que des de Génova s’intenti retardar el Congrés. En una entrevista a ‘El Mundo’, ha recordat que els presidents del PP a tot Espanya, a les regions, són els presidents de les seves comunitats o els candidats autonòmics, per la qual cosa coincideix amb Ayuso que, a Madrid, «cal normalitzar la situació».

«La meva opinió és que Almeida no s’hi presentarà. I el que ell diu és que els de Génova l’estan empenyent. Pot ser que sigui veritat, perquè alguns ‘chiquilicuatres’ que tenen per allà darrere a Génova i Almeida és el que van dient», ha etzibat.

Notícies relacionades

Quant a la possibilitat d’advocar per una tercera via i que sigui una altra persona la que lideri la formació, Aguirre creu que és un model «que no té cap sentit». «Aquí tenim la persona que més mal polític a fet a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que és Ayuso», ha conclòs.

Al seu parer, des de Génova intenten «retardar» el Congrés madrileny. En aquest sentit, ha recordat que el Suprem va condemnar el PP de Mariano Rajoy per no convocar el Congrés quan corresponia. Per Aguirre, cal «celebrar-lo al més aviat possible».