Atac a Madrid

El jove que va denunciar agressions diu ara que les lesions van ser consentides

El jove que va denunciar agressions diu ara que les lesions van ser consentides

Marcos Pontes / Agencias

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El Ministeri de l’Interior ha informat aquesta tarda que el jove que va denunciar haver patit una agressió al barri de Malasaña ha decidit «rectificar la seva declaració inicial» i ha assegurat que les lesions van ser «consentides». Segons fonts del departament, aquest pas, que suposa rectificar la seva primera versió, no suposarà la interrupció de la investigació i el procediment judicial.

Notícies relacionades

L’home de 20 anys assegura ara que les ferides sofertes (li van gravar la paraula «maricon» al gluti) les van realitzar amb el seu consentiment mentre mantenia relacions amb una altra persona. El jove va denunciar el diumenge que vuit encaputxats li van gravar amb un ganivet al gluti la paraula «maricon», però ni les imatges gravades per les nombroses càmeres instal·lades a la zona van captar imatges d’aquest grup ni s’han localitzat testimonis de l’agressió.

Els investigadors han demanat prendre-li una altra declaració, pels dubtes que suscitava la seva primera versió, i l’home ha admès que van realitzar-li les ferides amb la seva aprovació.

Temes:

Homofòbia