Presencial i per internet

El PP posa en marxa una campanya de recollida de firmes contra els indults

A partir d’aquest dimecres, el partit que lidera Pablo Casado instal·larà més taules per tot Espanya

1
Es llegeix en minuts

El PP ha iniciat la campanya de recollida de firmes, tant presencial com a través d’internet, contra els possibles indults als líders independentistes condemnats pel Tribunal Suprem i que puguin ser aprovats pel Govern.

El PP ha instal·lat la seva primera taula de recollida de firmes davant la seva seu nacional, al carrer Génova de Madrid, que ha sigut inaugurada amb les firmes de la vicesecretària d’Organització del PP, Ana Beltrán, i la secretària del PP a la Comunitat de Madrid, Ana Camins.

A partir d’aquest dimecres, el partit que lidera Pablo Casado instal·larà més taules per tot Espanya per demanar a la ciutadania que el president del Govern no concedeixi cap indult als polítics condemnats pel Tribunal Suprem per sedició i malversació de cabals públics, sense que hagin demanat perdó i amb l’ànim de tornar a repetir-ho.

En un comunicat, el PP assenyala que també han emprès avui la recollida de firmes a través de la plataforma d’internet change.org i ha incidit que es tracta que «els ciutadans expressin amb la seva firma el recolzament a la Constitució, la Justícia i la igualtat de tots els espanyols».

Les taules comptaran en el seu cas amb la presència de membres de la direcció nacional, parlamentaris del Congrés i del Senat, i dirigents de les estructures locals, provincials i regionals del partit.

«En defensa de la Constitució»

«En defensa de la Constitució, la Justícia i la igualtat de tots els espanyols. A favor de la convivència, la concòrdia i l’Estat de dret. Per Espanya, demanem la seva firma contra els indults del Govern de Pedro Sánchez als condemnats per sedició i malversació. ¡Parem aquesta deriva! ¡No als indults!», és el text d’aquesta campanya.

Aquesta iniciativa ciutadana es presentarà oficialment demà a Saragossa amb una carpa informativa en què hi haurà el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos.

Notícies relacionades

El portaveu adjunt del PP al Congrés dels Diputats, Jaime de Olano, estarà aquest dimecres a la taula de Madrid, mentre dijous la vicesecretària general d’Acció Social del PP, Elvira Rodríguez, estarà a Cadis.

El PP insisteix que aquestes firmes representen «el rebuig d’una mesura que suposa un pagament polític perquè Pedro Sánchez es mantingui a la Moncloa».