El Govern d’Aragonès

Josep Gonzàlez-Cambray es perfila com el nou conseller d’Educació

És el director general de Centres Públics i responsable que les classes tornessin a ser presencials aquest curs en l’ensenyament obligatori

sociedad josep gonzalez cambray

sociedad josep gonzalez cambray

1
Es llegeix en minuts

Josep Gonzàlez-Cambray (Lleida, 1972) serà el conseller d’Educació del nou Govern de Pere Aragonès. Gonzàlez-Cambrany, que substituirà Josep Bargalló, era fins ara el director general de Centres Públics de la Generalitat.

Gonzàlez-Cambray ha sigut un dels màxims responsables del dispositiu organitzat aquest curs perquè les classes tornessin a ser presencials a infantil, primària i secundària.

Si bé ERC i JxCat, que formaran un govern de coalició, s’havien intercanviat algunes conselleries per aquesta nova legislatura (com per exemple Salut, que passarà a estar a mans dels puigdemontistes), Educació seguirà en mans dels d’Oriol Junqueras.

Notícies relacionades

Aquest lleidatà, resident a Barcelona des de 1996, és enginyer tècnic industrial i llicenciat en màrqueting. Tot i que va treballar en l’empresa privada, en els últims anys s’ha dedicat a la gestió pública.

El 2020 va ser un dels 21 detinguts dins l’operació Volhov de la Guàrdia Civil per malversació de fons públics, prevaricació i blanqueig de capitals lligat al procés. Va quedar en llibertat després de declarar voluntàriament.