Minigira africana

Sánchez, a Dakar per recolzar la lluita contra la migració irregular

  • El president arriba al Senegal després de la seva breu visita a Angola

Sánchez, a Dakar per recolzar la lluita contra la migració irregular
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va arribar aquest dijous a Dakar per fer una visita oficial en la qual pretén reforçar la col·laboració en la lluita contra la immigració irregular i impulsar la presència d’empreses espanyoles al Senegal.

L’avió de la Força Aèria Espanyola en què van viatjar Sánchez i la resta de la seva delegació va aterrar a l’aeroport de la capital senegalesa passades les 22.45 hores. El president del Govern es va traslladar a Dakar des de Luanda després de la visita que va fer a Angola. Per tant, el Senegal és la segona etapa de la seva breu gira africana, i durant l’agenda que desenvoluparà divendres figura una reunió amb el president del país, Macky Sall, una cimera empresarial i una visita als efectius de la Guàrdia Civil i Policia Nacional espanyoles que col·laboren contra els moviments migratoris irregulars.

Notícies relacionades

El fòrum d’empresaris espanyols i senegalesos serà el primer punt de la seva activitat a Dakar, una cimera a la qual acudirà al costat del president Sall. Després serà la visita al contingent de la Guàrdia Civil i Policia Nacional per agrair la tasca que estan fent.

El component migratori és essencial en la relació entre Espanya i el Senegal per la rellevància que té la col·laboració contra els trànsits il·lícits i per aconseguir una migració ordenada, segura i regular. D’això en parlarà Sánchez amb el president del país en la reunió que mantindran al Palau Presidencial, on encapçalaran la firma de diversos acords, entre els quals un en matèria de control de la immigració.