De Ciutadans a independent en la seva llista

Així defensa Toni Cantó el seu fitxatge per Ayuso: «Hi ha perill que governi el sanchisme i Iglesias»

  • El polític s’ha mostrat «encantat» i «il·lusionat», només una setmana després de la seva sortida del partit taronja

1
Es llegeix en minuts

Toni Cantó només ha necessitat una setmana per recuperar la il·lusió que la política li va fer perdre. L’exportaveu de Ciutadans a les Corts valencianes va deixar el partit taronja la setmana passada i aquesta ha fitxat per Isabel Díaz Ayuso. Ara Cantó torna ha mostrar-se «il·lusionat» per l’«oportunitat» que li ha donat el PP de sumar-se com a independent a la candidatura a la Comunitat de Madrid, perquè considera «essencial sumar forces» entorn de la presidenta, ja que «hi ha perill real que governi el sanchisme i Iglesias».

Així ho ha manifestat en una entrevista a esRadio, on ha confirmat que Díaz Ayuso i el líder del PP, Pablo Casado, li van contactar aquest dimecres «per sondejar-lo» i oferir-li entrar a les seves llistes, tot i que no serà fins «avui o demà» quan es «concreti» el seu lloc en la candidatura.

«L’oferiment d’Isabel i Pablo era el de ser a la llista», ha resumit un Cantó «encantat» i «il·lusionat» de «donar la batalla en la unió de forces», perquè considera que, altrament, la Comunitat de Madrid «corre perill».

L’exdirigent de Cs ha dit que «és necessari recordar a tots els madrilenys el que el socialisme ha dit» aquests mesos sobre Madrid, relacionant-lo amb el dúmping fiscal i insistint que és «absolutament necessari apujar-li els impostos».

Mentides de Gabilondo

Notícies relacionades

«Jo vull treballar perquè els madrilenys no es creguin les mentides d’Ángel Gabilondo», el candidat del PSOE, ha dit Cantó, que advoca perquè Madrid «segueixi sent espai de llibertat i de prosperitat» i la comunitat autònoma «amb menys impostos».

Cantó ha fet balanç dels últims moviments a Cs, qualificant d’«increïble» el «gir totalment incomprensible» que ha fet la formació, que ha passat de governar «molt bé» en algunes comunitats a «entossudir-se a fer-ho caure tot».