De València a Madrid

Toni Cantó formarà part de la llista d’Ayuso com a independent

  • L’exdirigent de Ciutadans va apostar el dia de la seva dimissió pel fet que el PP i Ciutadans anessin junts als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil del centre dreta

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exdirigent de Ciutadans Toni Cantó formarà part de la llista del PP encapçalada per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, de cara a les eleccions del pròxim 4 de maig com a independent, segons han confirmat a Europa Press fonts populars.

Toni Cantó ha confirmat que s’ha reunit aquest dimecres amb l’equip de la presidenta per abordar «la possibilitat de donar suport al projecte d’unió del centre dreta» del líder nacional del PP, Pablo Casado, a Madrid.

D’aquesta manera, el nom de l’actor s’unirà als set consellers de l’actual Executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran als primers llocs de la llista així com al de la secretària general del PP de Madrid, Ana Camins, i el portaveu del PP a l’Assemblea, Alfonso Serrano.

En un missatge en el seu compte personal de Twitter, el mateix actor ha confirmat la trobada amb l’equip de la presidenta regional i candidata del PP en les pròximes eleccions del 4 de maig i ha reiterat la seva aposta per una unió del centre dreta de cara a la cita electoral.

«És essencial que aquesta comunitat continuï sent exemple de llibertat a Europa i motor econòmic d’Espanya», ha afegit l’exdirigent de Ciutadans i exportaveu a les Corts Valencianes.

Cantó, un dels dirigents que més ha criticat públicament l’estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions catalanes, va anunciar fa nou dies que deixava els seus càrrecs en la formació taronja, renunciava a la seva acta de diputat i deixava la política. «Només em plantejo ara trucar al meu representant per començar a treballar de la meva feina ben aviat», va dir en el seu moment.

Notícies relacionades

El mateix dia de la seva dimissió va apostar pel fet qu el PP i Ciutadans anessin junts als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil del centre dreta. Posteriorment, va indicar que es pensaria acudir a un míting d’Ayuso.

L’exdirigent de Ciutadans tenia ja bona relació amb la presidenta regional. La mateixa Ayuso va explicar públicament que en una ocasió, després de les eleccions catalanes, va dinar amb Cantó i amb l’exconsellera de Cultura, Marta Rivera