Resposta irònica

Cs pregunta al PSC si la seva proposta per aïllar els ultres inclou JxCat

Carrizosa diu que la seva formació no és partidària de «cordons sanitaris» contra Vox

Cs pregunta al PSC si la seva proposta per aïllar els ultres inclou JxCat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ciutadans ha respost amb ironia al pla del PSC per aïllar Vox al Parlament. Aprofitant que els socialistes no citaven per les seves sigles ni una vegada el partit d’extrema dreta en la seva proposta per deixar-los fora de la Mesa i d’altres òrgans de la Cambra, Carlos Carrizosa ha demanat aclariments. En concret, pregunta al PSC si el seu pla també inclou un veto a JxCat.

Notícies relacionades

«Els agrairíem que especifiquin l’abast de la seva iniciativa i si la seva proposta d’exclusió es dirigeix a un partit com Junts per Catalunya, la cap de llista del qual, la senyora Laura Borràs, considera els ciutadans de la resta d’Espanya arribats a Catalunya ‘instruments involuntaris de colonització lingüística’ i el número tres per Barcelona, el senyor Joan Canadell, diu que ‘Espanya és atur i mort’», diu la resposta de Ciutadans al pla que el PSC va presentar la resta de partits.

Després d’afirmar que no són partidaris de «cordons sanitaris» –contra Vox, s’entén–, Carrizosa continua amb la seva argumentació preguntant als socialistes si, en conseqüència, trencaran el seu pacte amb JxCat en la Diputació de Barcelona.