Després dels disturbis d’aquesta setmana

El Govern demana «aïllar i denunciar» els violents en les manifestacions

Tremosa ha recordat que aquest any ha sigut «molt complicat» per al sector econòmic i ha alertat que estan en «perill» per aquestes conductes

Un dia amb Ramon Tremosa, el nou vídeo de CIU per a les europees

Un dia amb Ramon Tremosa, el nou vídeo de CIU per a les europees

1
Es llegeix en minuts

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha demanat aquest dijous als catalans que «censurin, condemnin i vigilin» la violència en les protestes i ha cridat a «aïllar i denunciar» els «grups violents» que «aprofiten les manifestacions per atemptar contra negocis i comerços». Tremosa s’ha expressat en aquests termes després d’una reunió, juntament amb el titular d’Interior, Miquel Sàmper, amb membres del sector econòmic, comercial i turístic per valorar els efectes dels disturbis durant les protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasél.

El responsable d’Empresa ha apel·lat a la societat catalana «que durant anys ha protagonitzat manifestacions multitudinàries pacífiques» perquè, en el transcurs de les protestes, «censuri, condemni i vigili, asili i denunciï els petits grups violents» l’objectiu dels quals és saquejar comerços. «Que aïllin els elements que aprofiten causes legítimes per manifestar-se i cometre actes de pillatge i violència contra mobiliari urbà i comerços», ha remarcat.

Any negre per al comerç

Tremosa ha recordat que aquest any ha sigut «molt complicat» per al sector econòmic i ha alertat que estan en «perill» per aquestes conductes empreses «que han arriscat el seu patrimoni per tirar endavant el seu negoci».

Notícies relacionades

«El respecte als contractes firmats i l’absència de violència: sense aquestes dues condicions no hi ha possibilitat de civilització», ha ressaltat.

També Sàmper ha condemnat la violència en les protestes dels últims dies, les conseqüències dels quals, ha dit, «mai són positives» i que ha desvinculat del legítim dret a manifestació «pacífica». 

Temes:

Pablo Hasél