Quarta nit de disturbis

El candidat de la CUP per Girona, ferit en la manifestació per Hasél

  • ¿Qui hi ha darrere els disturbis per Pablo Hasél? 

  • Nou divorci entre els Mossos i el Govern

1
Es llegeix en minuts

El candidat de la CUP per Girona en les eleccions de diumenge passat, Dani Cornellà, ha resultat ferit en el marc de la manifestació d’aquest divendres per l’empresonament de Pablo Hasél que té lloc a la capital de la província i ha assegurat que denunciarà el que considera una agressió policial. 

Cornellà ha explicat des del Centre d’Atenció Primària on l’atenen d’un cop a la cama i al cap que mediava juntament amb l’advocada Montserrat Vinyet, que també formava part de la llista del seu partit en els comicis autonòmics, davant de Mossos d’Esquadra de paisà en el moment d’una detenció. 

Notícies relacionades

L’arribada dels antiavalots en un moment en què es concentraven nombrosos manifestants ha derivat en els cops que denuncia. 

El portaveu del grup municipal Guanyem Girona a l’ajuntament de la capital de la província, Lluc Salellas, ha expressat a través de les xarxes socials el seu recolzament a Dani Cornellà i ha explicat que aquest, diputat electe en les eleccions del 14-F, intentava mediar contra una detenció i que ha sigut agredit al cap. 

Temes:

Pablo Hasél