Extrema dreta

Garriga assegura que «res serà igual» a Catalunya després de la irrupció de Vox al Parlament

  • El cap de llista destaca que practicaran una oposició «forta» i «contundent» contra l’independentisme

  • «Continuarem sense moure’ns ni un mil·límetre del nostre discurs», remarca

Garriga assegura que «res serà igual» a Catalunya després de la irrupció de Vox al Parlament
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap de llista de Vox a les eleccions d’aquest 14-F, Ignacio Garriga, ha assegurat que «res serà igual» a Catalunya després de la seva irrupció al Parlament amb els 11 escons obtinguts en els comicis catalans d’aquest diumenge.

«A partir d’avui comencem a escriure una nova història a Catalunya, on Vox donarà veu a molts catalans», ha dit Garriga en una roda de premsa a Barcelona per valorar els resultats electorals.

El candidat del partit d’extrema dreta ha avançat que la seva formació practicarà una oposició «forta, contundent, que garantirà el compliment de la llei i impedirà la subversió de l’ordre constitucional» a pesar, ha dit, del Govern que es pugui constituir.

«Que no tinguin cap dubte que serem el veritable dic de contenció davant les polítiques lliberticides del separatisme i de l’esquerra», ha declarat.

A peu de carrer

Ha dit que les seves primeres mesures al Parlament constituiran «un missatge molt contundent a aquells que pretenguin subvertir l’ordre constitucional, vulnerar drets fonamentals, i alhora un missatge d’esperança a molts catalans».

Notícies relacionades

El diputat electe també ha explicat que continuaran amb una política de peu de carrer: «Treballarem a tots els racons de Catalunya, continuarem recorrent totes les places, barris i ciutats de Catalunya, per dirs als catalans que no estan sols», ha asseverat.

«Continuarem sense moure’ns ni un mil·límetre del nostre discurs, perquè som molt conscients de la importància de defensar les nostres conviccions a Catalunya», ha sentenciat.