Sánchez dina a la Moncloa amb Robles i la cúpula militar

El president del Govern agraeix a les forces armades els seus «esforços» davant la pandèmia i el temporal

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha mantingut aquest dimecres un dinar de feina al Palau de la Moncloa amb la ministra de Defensa, Margarita Robles; el cap d’Estat Major de la Defensa, el general Miguel Ángel Villarroya,i els caps d’Estat Major dels tres exèrcits, en el qual ha aprofitat per agrair l’«esforç» de les forces armades en la pandèmia de la Covid-19 i durant el temporal ‘Filomena’.

El cap de l’Executiu ha aprofitat aquesta trobada de feina per reivindicar els esforços realitzats pels tres exèrcits durant la crisi sanitària i els que estan fent en diferents punts d’Espanya afectats per l’onada de neu i fred.

Notícies relacionades

Així mateix, ha agraït la tasca de les forces armades a les seves missions militars a l’exterior en operacions de manteniment de la pau en el marc de l’ONU, l’OTAN i la Unió Europea.

En total, són 16 les missions internacionals, prorrogades fins a finals del 2021, en les quals participen gairebé 3.000 efectius de les forces armades. Sánchez ja va saludar aquestes unitats el 22 de desembre amb motiu del tradicional missatge a les tropes per Nadal.