Puigdemont encapçalarà la llista de JxCat a les eleccions catalanes

  • El líder del partit desplaça la presidenciable Borràs al número 2

1
Es llegeix en minuts

L’expresident Carles Puigdemont va esfullar per fi la margarida, sobre quina posició ocuparia a la llista de JxCat en les pròximes eleccions catalanes del 14 de febrer, i va proposar aquest dimecres encapçalar la candidatura, malgrat no ser el presidenciable de la força, paper que recau en la diputada Laura Borràs.

En un vídeo difós a les xarxes socials, Puigdemont va assegurar que demanarà a l’Executiva de JxCat encapçalar la candidatura i que haurà de ser validat per la militància: «Ja vaig dir que no seria candidat a la investidura de la Presidència de la Generalitat però que formaria part del projecte que encapçala Laura Borràs de forma clara».

Notícies relacionades

«Per tot el que hi ha en joc, per tot el que hem de fer possible, per tot allò al que no hem renunciat ni renunciarem, per aconseguir que en la llarga llista de presidents de la Generalitat hi hagi finalment una dona, la Laura Borràs, proposaré a l’Executiva de JxCat encapçalar la llista per Barcelona», va afirmar.

Els dos passos, el de la cúpula del partit i el de la militància, no suposen gairebé res més que un tràmit en una força nascuda al voltant de la figura de l’expresident.