Cimera entre comandaments

Trapero es reuneix a Madrid amb els caps de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

El major ja es va veure recentment amb els responsables dels dos cossos estatals a Catalunya després de ser restituït

La roda de contactes forma part d'una tornada a la normalitat després de ser absolt per l'Audiència Nacional

zentauroepp55857138 trapero201113125020

zentauroepp55857138 trapero201113125020 / ANNA MAS

1
Es llegeix en minuts
Juan José Fernández

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, s’ha entrevistat aquest dijous amb els directors adjunts operatius de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, en un viatge realitzat a Madrid que incloïa visites a les seus dels dos cossos.

El recentment restituït com a màxim cap operatiu de la policia catalana s’ha entrevistat amb el comissari José Ángel González, director adjunt operatiu del Cos Nacional de Policia, i amb el general de divisió de la Guàrdia Civil, Pablo Salas, que va agafar el timó operatiu de l’institut armat a finals de maig en substitució del dimitit tinent general Laurentino Ceña.

Les dues entrevistes del major Trapero, de contingut tècnic a més del merament protocol·lari, segons fonts d’Interior, estaven previstes a la seva agenda després dels contactes, molt cordials segons diverses fonts policials catalanes, que va mantenir la setmana passada amb els responsables de la Policia i de la Guàrdia Civil a Catalunya.

Notícies relacionades

Aquesta roda de contactes forma part de la tornada a la normalitat que Trapero s’ha proposat després de ser absolt per l’Audiència Nacional