EL TAULER POLÍTIC

Arrimadas veu «cada vegada menys probable» el recolzament de Cs als Pressupostos

Creu que en el Govern s'està imposant «l'ala radical»

MADRID, 18/11/2020.- La líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, durante su intervención en la sesión de control al Ejecutivo, este miércoles en el Congreso. EFE/ Emilio Naranjo

MADRID, 18/11/2020.- La líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, durante su intervención en la sesión de control al Ejecutivo, este miércoles en el Congreso. EFE/ Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, veu cada vegada «menys probable» que el seu partit recolzi els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2021 i ha lamentat, en aquest sentit, que s’estigui imposant l’«ala radical» del Govern.

En roda de premsa, Arrimadas ha insistit que, si l’Executiu vol el suport dels 10 diputats de Cs, els comptes han de contemplar el que denominen les «línies taronges» tant pressupostàries com de «fre» a les «cacicades» del separatisme, informa Europa Press.

Contra Vox

En aquest punt, la presidenta ha dit que, si els Pressupostos es votessin demà, Ciutadans votaria que no, si bé ha garantit que continuaran treballant en la seva negociació. «Nosaltres no som com els senyors de Vox, que ni tan sols han presentat esmenes i que es dediquen a fer vídeos. Nosaltres no som ni ‘intagramers’ ni ‘youtubers’», ha criticat.

Notícies relacionades

Ara bé, Arrimadas afirma que «cada dia que passa» sembla «menys probable» el suport de Cs als comptes per al pròxim exercici, perquè «cada dia que passa» els espanyols estan veient com «la part radical del Govern s’està imposant a la moderada».

«I d’això l’únic responsable és el senyor Sánchez, que està fent el contrari del que va prometre als espanyols, però Ciutadans està aconseguint que tots els espanyols sàpiguen que ho fa perquè vol i no perquè no tingui cap opció», ha remarcat.