'CAS NÓOS'

L'Audiència de Palma anul·la la semillibertat d'Iñaki Urdangarin

El tribunal, que estima els recursos de la Fiscalia, també nega al cunyat del Rei la possibilitat de sortir un cap de setmana al mes de la presó

09/09/2020 Iñaki Urdangarín ve más lejano la obtención del régimen de semi libertad tras el recurso de la Fiscalía

09/09/2020 Iñaki Urdangarín ve más lejano la obtención del régimen de semi libertad tras el recurso de la Fiscalía / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de les Balears ha rebutjat aquest dimecres la progressió al tercer grau penitenciari d’Iñaki Urdangarin, així com la possibilitat que pugui sortir un cap de setmana al mes de la presó. Així es recull en dues resolucions que l’Audiència de Palma ha dictat aquest dimecres.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Urdangarin, que compleix una condemna de 5 anys i 10 mesos per corrupció a la presó avilesa de Brieva des del juny del 2018, seguirà en segon grau.

El tribunal que va condemnar pel ‘cas Nóos’ el cunyat del Rei ha estimat els recursos de la fiscalia contra les decisions del Jutjat de Vigilància Penitenciària número 1 de Valladolid, que li va concedir una progressió de grau a règim obert i sortir de la presó un cap de setmana al mes.